Kvinne savnet etter storbrann

Seks leiligheter ble totalskadd i en storbrann i Drøbak i natt. Flere av leilighetene er så utbrente at brannvesenet ikke får gjennomgått dem skikkelig. Politiet frykter at en kvinne i 20-årene kan ha omkommet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Kvinnens leilighet er helt nedbrent. Den for varm og skummel til at brannmannskapene kan gjennomsøke den grundig, sa vaktleder Børge Løge ved Follo politidistrikt i 01-tida.

Politiet forsøker å finne ut om kvinnen i slutten av 20-åra kan ha vært borte da det begynte å brenne. Verken familie eller venner har sett henne.

- Vi har gjennomført to grovsøk i bygningen, men ikke funnet noen personer, sier brannmester Magne Brandvoll ved Søndre Follo brann- og redningsvesen.

Ingen meldt savnet

Brannen som startet i 23-tida var under kontroll ved midnatt. Med et mulig unntak av kvinnen, var det kun en mann hjemme i de seks leilighetene ved branntidspunktet. Han tok seg ut av bygningen ved egen hjelp, og han er ikke mistenkt for å ha startet brannen.

Ingen er meldt savnet.

Verken politiet eller brannvesenet vet hvorfor det begynte å brenne i bygningen med seks kommunale leiligheter fordelt på to etasjer. Andreetasjen er helt utbrent, og førsteetasjen er også totalskadd.

Full mobilisering etter storalarm

Det var i natt flere ambulanser og seks politifolk på stedet i tillegg til brannvesenet. Om lag 15 frivillige og faste brannfolk ble utkalt da storalarmen gikk like etter klokka 23.

Brannstedet ligger i et boligområde på Skorkeberg i Drøbak i Akershus. Leilighets-komplekset er eid av den kommunale helse- og sosialetaten.

Det var ikke fare for at brannen skulle spre seg til den omkringliggende bebyggelsen, og ingen naboer ble evakuert.