Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne savnet i Trondheim - mann siktet

Har vært borte i ti dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 50-årene er siktet for falsk forklaring i forbindelse med at en rumensk kvinne har vært savnet i ti dager i Trondheim.

Den rumenske kvinnen i begynnelsen av 30-årene har vært forsvunnet siden natt til lørdag 1. november, og politiet har etterlyst henne med bilde etter at slektninger meldte henne savnet, skriver Adresseavisen.

Nå er mannen siktet for falsk forklaring etter at politiet har fått det de beskriver som «motstridende opplysninger» om den savnede kvinnens bevegelser.

Kvinnen hadde vært på besøk i 50-åringens hus i sentrum av Trondheim sammen med en annen rumensk kvinne. Den andre kvinnen har forklart til politiet at hun forlot huset alene, mens 50-åringen har forklart seg annerledes.

- Han sier at begge kvinnene forlot huset sammen. Siste spor etter kvinnen er fra denne natten, sier politioverbetjent Geir-Ole Momyr ved Sentrum politistasjon i Trondheim til avisen.

Politiet fikk rettens medhold til å foreta en ransaking av mannens bolig da han ble pågrepet i forrige uke, men fant ikke noe under ransakingen. Mannen er nå løslatt og stiller seg uforstående til siktelsen. Politiet kan ikke utelukke at det har skjedd noe kriminelt.

Den rumenske kvinnen har bodd i Trondheim siden i sommer og har de siste to månedene bodd hos slektninger i byen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling