LETER I ELVA: Dykkere søker etter den savnede kvinnen i elva Vikja. Foto: Terje Eggum / Sogn Avis / NTB Scanpix
LETER I ELVA: Dykkere søker etter den savnede kvinnen i elva Vikja. Foto: Terje Eggum / Sogn Avis / NTB ScanpixVis mer

Kvinne savnet i Vik, politiet uten spor

Dykkere satt inn i letingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leteaksjonen etter en savnet 46 år gammel kvinne i Vik i Sogn og Fjordane pågår for fullt søndag. Kvinnen ble sist sett på et utested natt til lørdag.

- Det jobbes med søk og etterforskning. Samtidig avhører vi alle som har vært ute i Vik natt til lørdag, sier operasjonsleder Inge Verøy i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB.

Ifølge Bergens Tidende er den savnede 46 år og kommer fra Søfteland i Os i Hordaland. Hun ble sist sett på utestedet Dampen i Vik klokken 2 natt til lørdag. Da var hun iført grå jakke og grå bukse.

Lørdag formiddag ble kvinnen meldt savnet av sin mann, som var sammen med henne på utestedet. Mannen har forklart at han trodde at kona hadde gått tilbake til campingplassen der de bodde.

- Vi vet ikke hva som har skjedd. Vi holder alle muligheter åpne, sier Verøy. Røde Kors, elveredningsgruppen fra Sogndal Røde Kors, Norske Redningshunder, Sivilforsvaret og ansatte og innsatte fra Vik fengsel deltar i leteaksjonen søndag.

- Den savnede kvinnen var en del av et reisefølge på rundt ti personer. Hun forlot stedet rundt klokken 1.45 i følge med en mann fra reisefølget, sier eieren av utestedet Dampen, Kari Ann Husebø, til Bergens Tidende.

Lensmann Ove Andersen i Vik sier til avisen at noen har observert at kvinnen kom tilbake til området ved puben etter dette.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram