Kvinne savnet i Vik, politiet uten spor

Dykkere satt inn i letingen.

LETER I ELVA: Dykkere søker etter den savnede kvinnen i elva Vikja. Foto: Terje Eggum / Sogn Avis / NTB Scanpix
LETER I ELVA: Dykkere søker etter den savnede kvinnen i elva Vikja. Foto: Terje Eggum / Sogn Avis / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Leteaksjonen etter en savnet 46 år gammel kvinne i Vik i Sogn og Fjordane pågår for fullt søndag. Kvinnen ble sist sett på et utested natt til lørdag.

- Det jobbes med søk og etterforskning. Samtidig avhører vi alle som har vært ute i Vik natt til lørdag, sier operasjonsleder Inge Verøy i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB.

Ifølge Bergens Tidende er den savnede 46 år og kommer fra Søfteland i Os i Hordaland. Hun ble sist sett på utestedet Dampen i Vik klokken 2 natt til lørdag. Da var hun iført grå jakke og grå bukse.

Lørdag formiddag ble kvinnen meldt savnet av sin mann, som var sammen med henne på utestedet. Mannen har forklart at han trodde at kona hadde gått tilbake til campingplassen der de bodde.

- Vi vet ikke hva som har skjedd. Vi holder alle muligheter åpne, sier Verøy. Røde Kors, elveredningsgruppen fra Sogndal Røde Kors, Norske Redningshunder, Sivilforsvaret og ansatte og innsatte fra Vik fengsel deltar i leteaksjonen søndag.

- Den savnede kvinnen var en del av et reisefølge på rundt ti personer. Hun forlot stedet rundt klokken 1.45 i følge med en mann fra reisefølget, sier eieren av utestedet Dampen, Kari Ann Husebø, til Bergens Tidende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer