Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne savnet siden tirsdag. Politiet saumfarer hytter på Hvaler i natt

Leteaksjon etter 49-åring fra Østfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannskaper undersøker natt til torsdag hytter på Vesterøy på Hvaler i Østfold i letingen etter en 49 år gammel kvinne som har vært savnet fra sitt hjem på øya siden tirsdag.

- Vi kommer til å søke i et avgrenset område nord på Vesterøy, mot Papper, og på nærliggende holmer, for å sjekke om kvinnen kan ha tatt seg inn i ei hytte, sier operasjonsleder Ingar Signebøen i Øst politidistrikt til NTB.

Onsdag kveld var det pause i søket, før det ble bestemt å oppsøke hytter nord på øya. Signebøen forteller at isen er usikker og at politiet får bistand av helikopter.

Kvinnen ble sist sett tirsdag formiddag, og leteaksjonen ble satt i gang samme kveld.

Helikopter, hundepatruljer, hunder fra Norske redningshunder og mannskaper fra Røde Kors og politiet har bidratt i letearbeidet. I tillegg har dykkere gjort søk i en åpen råk, opplyser politiet.

En kvinne skal ha blitt observert gående på isen mellom Nordstrand og Bommeskjæra på Hvaler tirsdag. Politiet mener dette kan ha vært den savnede kvinnen.

Kvinnen er 156 centimeter høy, har kraftig kroppsbygning og mørkt, brunt hår. Ifølge politiet ble de siste signalene fra telefon hennes mottatt klokken 18.14 tirsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media