MANN DREPT: To kvinner og en mann er pågrepet og siktet etter at en mann ble funnet drept i Vestby. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
MANN DREPT: To kvinner og en mann er pågrepet og siktet etter at en mann ble funnet drept i Vestby. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.noVis mer

Kvinne siktet for drap på samboer i Vestby

Totalt to kvinner og en mann er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre personer er pågrepet og siktet for drap etter at en mann ble funnet drept i en bolig i Vestby. Politiet ble varslet av en av de siktede like over midnatt og var på stedet i løpet av kort tid.

- Tre personer pågrepet og siktet. En av de siktede har en familiær tilknytnig til avdøde. Vi håper at den videre etterforskningen vil avdekke rollene de enkelte har hatt i selve handlingen. Vi utelukker heller ikke at noen av dem kan få endret status utover dagen, sier politioverbetjent Rune Isaksen ved Follo politidistrikt til Dagbladet.

De siktede er to kvinner og en mann. Den ene av kvinnene skal være den dreptes samboer.

- Vi er veldig tidlig i etterforskningsfasen, så det er vanskelig å si noe rundt de tre nå, sier han videre.

I tillegg er en person brakt inn som vitne.

- Han var ikke vitne til selve handlingen, men på grunn av funn på stedet og slik saken sto der betrakter vi han som et vitne. Han har en tilknytning til nærområdet, sier politioverbetjent Isaken.

Politiet er i gang med avhør av to-tre personer i nabolaget og kriminaltekniske undersøkelser. De vil komme med flere opplysninger på en pressekonferanse klokka ti.

Follo-politiet får også bistand fra Kripos til å gjennomføre kriminaltekniske undersøkelser på adressen.