Kvinne siktet for grov kroppsskade i Oslo

En kvinne i 20-årene ble mandag fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett, siktet for grov kroppsskade etter en voldsepisode på Linderud natt til fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiadvokat Hilde Strand begjærte henne varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud. Siktede forsvares av advokat Mette Yvonne Larsen.

En mann i 20-årene ble alvorlig skadd i leiligheten i Oslo. Politiet hadde mandag gått bort fra at det ble brukt en øks i angrepet, og sier nå at det dreier seg om en stikkgjenstand. Meldingen om hendelsen kom klokka 1.01.

– Vi var på stedet i løpet av noen minutter. En mann var alvorlig skadd og ble kjørt til Ullevål sykehus, sa operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen har skader i mageregionen fra det som trolig er en skarp gjenstand. Det var fire personer i boligen i tillegg til den skadde da angrepet skjedde. En av dem hadde forlatt leiligheten da politiet kom.

Tre av dem ble pågrepet og kjørt inn til politistasjonen for avhør. Alle er i 20-årene, to kvinner og en mann. Mannen og en av kvinnene er løslatt, mens altså den andre kvinnen ble fremstilt for varetektsfengsling mandag.

– I forbindelse med denne saken er vi interessert i å komme i kontakt med et par i 50-årene som satt på T-banen i retning Vestli. Mannen har indisk/srilankisk utseende. Vi tror de kan ha opplysninger av interesse i gjeldende sak, sier leder Kjetil Moen ved voldsseksjonen i Oslo politidistrikt til NTB mandag.

(NTB)