Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne skadd av markise

Markisen løsnet fra en vegg, og traff en bargjest i ryggen. Sterk vind er trolig årsaken.

ULYKKESSTEDET: Det var utenfor Queens Pub i Oslo at den flere hundrekilos tunge markisen ramlet over en bargjest i 20-årene. I kveld holdt puben fortsatt åpent. Politiet har fjernet markisen. Foto: Lars Eivind Bones
ULYKKESSTEDET: Det var utenfor Queens Pub i Oslo at den flere hundrekilos tunge markisen ramlet over en bargjest i 20-årene. I kveld holdt puben fortsatt åpent. Politiet har fjernet markisen. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En kvinne i 20-årene ble fraktet til Ullevaal sykehus etter at hun fikk en markise over seg da den løsnet fra veggen ved Queens Pub, i Brugata i Oslo.

Sendt til undersøkelser
- En kvinnen ble skadd da hun fikk markisen i ryggen. Markisen skal ikke ha truffet noen andre bargjester, sier Jon Rune Lander, vaktleder ved Sentralvakta i Oslo.

Politiet fikk melding om ulykken i 19.30-tiden av vitner til ulykken. Både politi og ambulansepersonell kom raskt til ulykkesstedet.

Kvinnen er nå til CT-undersøkelse på Ullevål sykehus.

Politiet vet ikke årsaken til ulykken, men spekulerer i at det var kraftig vind i Oslos gater på ulykkes tidspunktet.

- Vi har foretatt undersøkelser og tatt bilder av ulykkesstedet, vi kan ikke si noe mer om årsaken før i morgen, sier vaktleder Lander.

- Et sjokk

Queens Pub holdt i går kveld åpent som vanlig. Gunnar Vorren, bartender ved Queens Pub, var på jobb da ulykka inntraff:

- Det er forferdelig at dette har skjedd. Det er et sjokk for alle oss som jobber her. Vi vil finne ut hvordan det går med kvinnen, og håper selvsagt at hun har det bra, sier Vorren.

Heller ikke han vet riktig hva som skjedde, men trekker også frem kraftig vind: Markisen var ikke trukket fullstendig ut, bare en meter skal ha vært rullet ut fra veggen:

- Det er uforståelig hvordan det skjedde. Det er bare spekulasjoner, men det kom et voldsomt vindkast som kan ha noe med saken å gjøre, sier Vorren til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling