Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne skadd i påkjørsel i Sandefjord

Mann i 70-årene fratatt førerkort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 68 år kvinne er brakt til Ullevål sykehus med skader etter å ha blitt påkjørt av en bil ved Store Bergan skole i Sandefjord i Vestfold.

Sykehuset og politiet betegnet først skadene som alvorlige, men nedgraderte mandag kveld til «moderate skader».

Politiet fikk melding om ulykken klokka14.19 mandag ettermiddag. Føreren av bilen, en mann 70-årene, har midlertidig fått inndratt førerkortet.

Kvinnen ble hentet av ambulanse og kjørt i retning sykehuset i Tønsberg, men ble deretter fløyet til Ullevål sykehus i Oslo.

Politiet opplyser i 18-tiden at deres teknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe er ferdige med sine undersøkelser på ulykkesstedet.

Haneholmveien er åpnet igjen etter å ha vært stengt en stund etter ulykken.

Bilder fra ulykkesstedet viser at det var bar vei da ulykken skjedde

(NTB/Dagbladet).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling