Kvinne skulle ta selfie - falt i foss og døde

- Dette er en trist påminnelse for oss alle.

SKJEBNESVANGERT: Vitner til den dramatiske ulykken hadde observert kvinnen stå for nær kanten i forkant. Foto: North Tahoe Fire Protection District
SKJEBNESVANGERT: Vitner til den dramatiske ulykken hadde observert kvinnen stå for nær kanten i forkant. Foto: North Tahoe Fire Protection District Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En ung kvinne mistet fotfestet og falt 45 meter i døden mens hun skulle ta en selfie på toppen av et fossefall nord i California fredag.

Det opplyser den lokale brann- og redningsetaten North Tahoe Fire Protection District i en Twitter-melding, som presiserer at den dramatiske ulykken fant sted ved kjente Eagle Falls - et populært utkikksområde ved Lake Tahoe.

Kvinnens identitet er ikke frigitt.

- Ikke undervurder

Ifølge The Independent forteller brannvesenets talsperson Erin Holland at det var vitner til hendelsen som observerte at kvinnen sto for nær kanten av fossen.

Det skal ikke ha vært noe form for sperringer eller fareskilt i området.

- Nødetatene rykket raskt ut for å finne kroppen til avdøde, sier brannvesenet.

De legger til hvor farlige disse områdene kan være, og kommer med en klar oppfordring:

- Dette er en trist påminnelse om å være forsiktig når man skal ta selfies og andre bilder i farlige områder. Ikke undervurder fosser, elver og kaldtvannstemperaturer.

Holland understreker at det kalde vannet som renner i fossen, for tiden beveger seg spesielt fort på grunn av rekordstore mengder med snø som falt i de omkringliggende Sierra Nevada-fjellene tidligere i vinter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer