Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne skutt av politiet varetektsfengsles i fire uker

- Var i ferd med å hogge barn med kniv.

FRAMSTILLES FOR FENGSLING:
Spesialenheten for politisaker Ulf Elstad (t.v) var på plass på Grønland etter
at politiet skjøt en kvinne på Grønland i Oslo etter at hun forsøkte å hogge mot ett  barn med en kniv.
Foto: Alexander Vestrum / NTB scanpix
FRAMSTILLES FOR FENGSLING: Spesialenheten for politisaker Ulf Elstad (t.v) var på plass på Grønland etter at politiet skjøt en kvinne på Grønland i Oslo etter at hun forsøkte å hogge mot ett barn med en kniv. Foto: Alexander Vestrum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen som ble skutt av politiet i Oslo i september, ble varetektsfengslet i fire uker Follo tingrett i Ski fredag ettermiddag. Hun er siktet for drapsforsøk, melder Aftenposten.

Den 39 år gamle somaliske trebarnsmoren ble skutt utenfor hjemmet sitt på Grønland 18. september. Bakgrunnen for skyteepisoden er ifølge politiet at hun var i ferd med å hogge mot et barn med en kniv.

For to uker siden ble hun vekket fra kunstig koma på Ullevål sykehus. Politiet har betegnet skadene hennes som moderate.

Ifølge avisa ble advokat Kjell T. Dahl først oppnevnt som forsvarer for kvinnen, men forrige uke ba hun om forsvarerbytte. Det er nå advokat Odd Ivar Grøn som skal forsvare henne.

Fremstillingen er lagt til Ski og ikke Oslo fordi Det særskilte etterforskningsorganet for politisaker gransker hva som skjedde da en polititjenestemann i byen skjøt kvinnen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!