Kvinne skutt av samboer

SKIPTVEDT (Dagbladet): Mens den lille seks år gamle jenta var i boligen, ble hennes 36 år gamle mor skutt ned og drept av samboeren. Han ringte selv og varslet ambulansetjenesten. Til politiet har 40-åringen forklart at skuddet ble avfyrt ved et uhell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka var så vidt passert 6.00 i går morges da en mann ringte til ambulansetjenesten i Indre Østfold,og fortalte at en kvinne var skutt i et kombinert hytte- og bolighus på Glennetangen i Skiptvedt.

Åtte bevæpnede politimenn rykket ut til stedet og pågrep kvinnens 40 år gamle samboer. Pågripelsen skjedde uten noen form for dramatikk.

Mannen er foreløpig ikke formelt avhørt. Han ba umiddelbart om å få høyesterettsadvokat Tor Erling Staff som forsvarer.

- Jeg har så vidt fått vekslet noen ord med min klient. Ut over det faktum at han er svært deprimert, ønsker jeg ikke å kommentere saken, sier Tor Erling Staff.
Inspektør Jon Granrud ved Moss politikammer bekrefter overfor Dagbladet at den arresterte 40-åringen muntlig har erkjent de faktiske forhold.

- Han er foreløpig ikke formelt avhørt. Han har kort forklart at et skudd gikk av ved et uhell, sier Granrud.
40-åringen som er siktet for å ha drept sin samboer, er tidligere kjent for politiet for mindre alvorlige straffbare forhold.

Et gevær som ble funnet i boligen, er sendt til våpenteknisk undersøkelse.

Da politiet kom til åstedet, oppholdt kvinnens seks år gamle datter seg i naborommet. Dørene i boligen var lukket.
- Barnevernet i kommunen har tatt vare på den lille jenta. Hun er naturlig nok ikke avhørt, sier politiinspektør Jon Granrud.