Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne skutt av valp

Skutt i låret da valpen hoppet fram i bilen.

VALP: Labrador-valpen Molly hoppet fram på pistolen som avfyrte skudd rett i låret til Tina Springer. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
VALP: Labrador-valpen Molly hoppet fram på pistolen som avfyrte skudd rett i låret til Tina Springer. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer

Politiet i Enid i Oklahoma fikk et noe uvanlig nødanrop torsdag ettermiddag, da Brent Parks (79) ringte inn etter et skyteulykke i bilen sin.

Parks hadde med seg Tina Springer (44) og labrador-valpen Molly, og stoppet for et passerende tog, da sistnevnte ble redd og hoppet opp på midtkonsollen mellom forsetene.

Der lå en ladet 22-kaliber pistol, som ble fyrt av og traff Springer i låret, melder KFOR.

Ifølge Washington Post fant politiet tre hylser og et brennmerke under konsollen. Politirapporten påpeker at dette samsvarer med 79-åringens historie, og at de ikke mistenker at noe annet har skjedd.

- Dette er første gang jeg noen gang har hørt at en hund har skutt et menneske, sier politibetjent Robert Norton, ifølge avisa.

Det skal etter forholdene gå bra med Springer, som raskt ble brakt til sykehuset for behandling. Parks skal ha tenkt raskt da ulykka inntraff, og tok av seg bilbeltet, som han brukte for å stoppe blødningen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media