Kvinne skutt i Sverige

Gjerningsmannen tok sitt eget liv

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne ble skutt og såret da en mann gikk amok i Täby utenfor Stockholm tidlig i dag morges. Gjerningsmannen ble senere funnet død i en heis i en boligblokk,  skriver Aftonbladet

Like etter klokken fire i natt fikk politiet i Täby meldinger om skyting fra flere urolige täbyboere. En 18 år gammel kvinne ble funnet i Paradisparken i Täby og fraktet til sykehus med alvorlig skuddskader i benet. Hun var skutt med et automatvåpen, og politiet satte inn store styrker for å finne mannen. 

Like før halv seks i morges ble den kamuflasjekledde gjerningsmannen funnet inne i en heis, der han hadde tatt livet av seg selv. Våpenet lå ved siden av han.

- Han er med i heimevernet,  og er mellom 20 og 30 år. Han er tidligere ikke kjent av politiet, sier politiets pressetalskvinne Diana Sundin til Aftonbladet. Mer ville ikke politiet ut med, ettersom de pårørende ennå ikke var varslet. 


Politiet sperret av store deler av Täby da den kamuflasjekledde mannen gikk amok i morgentimene. Kvinnen som ble skutt skal ikke kjenne gjerninsmannen. Hun er nå operert og tilstanden skal være stabil.