Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne stanget av okse i Nannestad

Fraktet til Ullevål med luftambulanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

(Dagbladet/NTB): En kvinne er fraktet til sykehus med luftambulanse etter at hun ble stanget av en okse i et fjøs i Nannestad fredag morgen.

Kvinnen ble fraktet til Ullevål universitetssykehus etter ulykken, og sykehuset opplyser at skadeomfanget er uavklart. Tilstanden hennes betegnes som stabil.

Kvinnen, som skal være i slutten av 30-åra, er påført skader i brystet og mageregionen og får intensivbehandling.

Operasjonsleder Jan-Erik Fossneset i Romerike politidistrikt var ikke informert om ulykken fredag morgen, melder Romerikes Blads nettutgave.

Politioverbetjent Arvid Strømseth ved Nannestad og Gjerdrums lensmanskontor forteller til Dagbladet at de har kontaktet Arbeidstilsynet, og jobber nå å få flere detaljer rundt saken.

- Vi prøver å kontakte mannen hennes nå, sier Strømseth.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling