Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne stukket ned og drept i Oslo

En 25 år gammel kvinne ble fredag kveld stukket ned og drept i en leilighet på Rødtvedt i Oslo. Kvinnens 23 år gamle ektemann er pågrepet og siktet for drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapssiktet ektemann avhøres i dag

Kvinnen ble stukket ned med kniv inne i en leilighet på Rødtvedt i Oslo. Hun døde på vei til sykehuset, opplyser operasjonsleder Bjørn Ølstad i Oslo politidistrikt.

Politiet fikk tips fra legevakten om knivstikkingen, og den 23 år gamle ektemannen ble pågrepet på åstedet kort tid etter at politiet kom fram. Meldingen om knivstikkingen kom inn ved 19.30-tiden fredag kveld.

- Ektemannen vil ikke bli avhørt før lørdag formiddag, og har fått status som siktet, noe som skjer automatisk i slike tilfeller, opplyser vaktsjef ved kriminalvakten Rune Henden.

Fredag kveld foretok politiet rundspørring blant beboerne i oppgangen der paret bodde, og kriminalteknikere holdt fortsatt på med tekniske undersøkelser på åstedet.

- Det er ingenting som tyder på at flere enn ektemannen var involvert i drapet, sier Stig Øvrebø ved kriminalvakten.

(NTB)

Hele Norges coronakart