Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Kvinne til salgs»

Engelske Kay Hammond auksjonerte seg selv bort over internett. Ben Webb fikk tilslaget på over 3 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Finanskvinnen Kay Hammond (24) fra Birmingham var lei av å være singel. Han så derfor ingen annen utvei enn å auksjonere seg selv bort til høystbydende, melder nyhetstjenesten Ananova.

Og vinneren ble Ben Webb, som la inn et bud på 3,2 millioner norske kroner for hennes hånd. 12800 kroner mer enn andremann.

Auksjonen på QXL tiltrakk seg mer enn 38,000 treff, men det var kun to menn som deltok i budrunden. Kay hadde et system på auksjonen som gjorde at folk måtte sende henne en brekreftene e-post på at de virkelig mente det de gjorde.

To ganger tidligere har nemlig Kay forsøkt å auksjonere seg bort - uten hell. Tullebud kom opp i over 12 milliarder kroner og hun måtte derfor avlyse auksjonen. Denne gangen truet hun med søksmål mot folk som sendte inn falske bud.

Nå er det opp til Kay å bestemme om hun vil gifte seg med Ben. Hun skal møte ham før hun bestemmer seg for om han har mer å by på enn penger.

- Dette er første gang vi har gjort noe slikt. Auksjonen tiltrakk seg mange folk, men de fleste var kun innom for å se, sier QXL-talskvinne CJ Wilson til Ananova.

Hele Norges coronakart