Kvinne til sykehus etter mulig knivstikking

En person er innbrakt til avhør, mens politiet fortsatt søker etter en mistenkt gjerningsmann.

MULIG KNIVSTIKKING: En skadd kvinne tas hånd om av helsepersonell etter mulig knivstikking på Torshov i Oslo. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
MULIG KNIVSTIKKING: En skadd kvinne tas hånd om av helsepersonell etter mulig knivstikking på Torshov i Oslo. Foto: Ralf Lofstad / DagbladetVis mer

TORSHOV (Dagbladet): Mandag ettermiddag rykket politiet ut etter en melding om en mulig knivstikking på Torshov i Oslo. En kvinne er blitt fraktet til sykehus med skader som er forenlig med at det kan ha forekommet en knivstikking.

Omtrent klokka 18.45 opplyser politiet at de har innbrakt en person til avhør for å avklare hans rolle i saken.

- Det er ikke snakk om en pågripelse og vedkommende er ikke ansett som mistenkt gjerningsmann, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til Dagbladet.

Krohn Engeseth forteller at det er en relasjon mellom den innbrakte og den fornærmede kvinnen.

SØKER GJERNINGSMANN: Politiet søker fortsatt etter en mistenkt gjerningsmann mandag kveld. Foto: Ralf Lofstad / Daghbladet
SØKER GJERNINGSMANN: Politiet søker fortsatt etter en mistenkt gjerningsmann mandag kveld. Foto: Ralf Lofstad / Daghbladet Vis mer

Søker etter gjerningsmann

Politiet har tidligere gått ut med en beskrivelse av mistenkt gjerningsmann: lys i huden, ca. 185 cm høy, i alderen 20-35 år og iført blå genser. Krohn Engeseth bekrefter overfor Dagbladet at dette søket fortsatt pågår.

Innsatsleder på stedet forteller at de ikke er sikre på hvor åstedet er.

Dagbladets reporter på stedet får bekreftet at kvinnen ble hentet utenfor utestedet Grisen på Torshov. Personalet på utestedet forteller at det gikk veldig raskt; plutselig var ambulanser og politi utenfort, og etter kort tid hadde de tatt henne med seg.

De involverte var ikke kunder, opplyser personalet overfor Dagbladet.

Til sykehus

Den fornærmede kvinnen blødde fra beinet da hun ble tatt hånd om av helsepersonell, og har forklart at hun er blitt knivstukket.

- Skadene er forenlig med kvinnens forklaring om at hun har blitt knivstukket. Vi har imidlertid ikke funnet gjenstanden som skal ha blitt brukt til dette, og kan ikke bekrefte at det dreier seg om en knivstikking, sier Krohn Engeseth.

Kvinnen er blitt kjørt til sykehus hvor hun mottar behandling.

SØK PÅGÅR: Flere patruljer søker i området Torshov i Oslo. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
SØK PÅGÅR: Flere patruljer søker i området Torshov i Oslo. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet Vis mer