Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne til sykehus med hodeskader etter vold

Ble slått gjentatte ganger av kjæresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne i slutten av 20-årene måtte fraktes til sykehus med hodeskader etter at hun var blitt slått gjentatte ganger av kjæresten under er besøk hos venner.

Politiet mottok melding fra vitner klokka 19.50 lørdag kveld. Mannen i midten av 40-årene og kvinnen skal ha vært på besøk hos noen bekjente da det oppsto en situasjon. Med bare nevene skal mannen ha slått kvinnen og påført henne hodeskader. Volden pågikk da politiet ble varslet.

– Kvinnen fikk først medisinsk hjelp på stedet og ble så fraktet til Nordlandssykehuset. Tilstanden er lørdag kveld ikke kjent, sier operasjonsleder Jon Inge Moen i Nordland politidistrikt til NTB.

Den siktede mannen ble svært utagerende mot politibetjentene som skulle pågripe ham. De hadde sin fulle hyre med å ha kontroll på ham under den 40 minutter lange kjøreturen fra Fauske og til politiets arrest i Bodø.

– Han er godt kjent av politiet fra tidligere, men var en utfordring for politiet i kveld, sier Moen.

Både den siktede mannen og den fornærmede kvinnen skal tilhøre et rusmiljø i Fauske.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!