Kvinne tilstår penisklipping

En 32 år gammel kvinne har tilstått å ha tapet fast eks-samboeren og klippet delvis av penisen hans. Motivet for penisklippingen skal ha vært sjalusi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

32-åringen, som søndag satt i arresten på politihuset i Lillestrøm, er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse. Lørdag la hun kortene på bordet.

To ganger

– Hun innrømmer at hun klippet to ganger i mannens penis, sier politiadvokat Bjørn Philipson i Romerike politidistrikt til Romerikes Blad.

Gjennom avhør og tekniske undersøkelser har politiet dannet seg et bilde av hva som egentlig skjedde inne på eks-samboerens arbeidsplass fredag kveld, da kvinnen tapet fast 35-åringen og klippet i penisen hans. Politiet mener nå å vite motivet bak den drastiske handlingen.

Sjalusi

– Det dreier seg om sjalusi, sier Philipson.

32-åringen kom tilbake til Norge for en snau uke siden, etter å ha bodd en lengre periode i Sveits. Politiet mener de to ikke var enige om forholdet deres.

– I avhørene har det kommet fram at det var litt forskjellige meninger om de var et par eller ei. Kvinnen hadde kanskje et annet ønske enn mannen. Utover det ønsker vi ikke å kommentere dette. Vi mener dette går inn under kategorien familietragedie, sier politiadvokaten.

Kvinnen, som er sveitsisk statsborger, vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag.

Mannen, som ligger på Akershus universitetssykehus (Ahus), har operert kjønnsorganet og kommer trolig til å bli helt bra igjen.

(ANB)