Kvinne tok med seg feil Toyota fra parkeringsplassen

Og kjørte rundt i den hele helgen..

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fredag ettermiddag ble en Toyota Corolla meldt stjålet fra Storslett  sentrum i Troms.

Bilen var ulåst, men eieren hadde tatt med seg nøklene. Søndag kom bilen til rette.

- Det var en eldre dame på over 70 år som hadde vært og handlet i Storslett sentrum. Da hun var ferdig gikk hun rett og slett inn i feil bil. Bilnøklene passet utrolig nok i tenninga, forteller Gaute Hoff ved Troms politidistrikt til Dagbladet.no.

Flittig bruk
Kvinnen kjørte intetanende bilen hjem.  I løpet av helgen har hun ifølge politiet brukt den flere ganger, blant kjørte hun en ny tur til Storslett på lørdag.

Søndag så imidlertid familien hennes at hun kjørte rundt i feil bil.

- Bilen hadde samme farge og merke, men det var en annen modell. Kvinnens bil var en Toyota Carina, opplyser Hoff.

Eldre modell

Hvilken årsmodell bilene var vites ikke, men det var trolig en eldre årsmodell. Carinaen forsvant ifølge Wikipedia fra importørenes lister i 1998.

<strong><b>COROLLA:</strong> </b> I stedet for sin egen Toyota Carina (under) kjørte kvinnen av gårde i en Toyota Corolla. Bilen var en god del eldre enn denne modellen. Ilustrasjonsbilder: Toyota
COROLLA: I stedet for sin egen Toyota Carina (under) kjørte kvinnen av gårde i en Toyota Corolla. Bilen var en god del eldre enn denne modellen. Ilustrasjonsbilder: Toyota Vis mer

- Det må ha vært gamle biler, med eldre slitte låser. De er seinest fra tidlig på 90-tallet. Den gang var det mindre strenge sikkerhetsregler, spesielt på tenningslåsen, sier informasjonssjef i Toyota Norge Per Arne Skramstad.

- Hvor like er de to bilene?

- Det er ikke så godt å si for det finnes forskjellige typer av begge bilene. Carinaen var en større bil enn Corollaen er så hun har tatt med seg en mindre bil enn den hun hadde, sier han.

- Er det mulig å ta feil?

- Jeg har faktisk hørt at det har skjedd før også, men det er lenge siden, humrer informasjonssjefen. 

Søndag kveld klokken 21 ble bilen levert hos politiet. Eierne har gitt beskjed om at de kommer til å trekke anmeldelsen.

Kvinne tok med seg feil Toyota fra parkeringsplassen
CARINA: Carinaen som kvinnen egentlig kjørte, er en større bil en den hun tok med seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer