Kvinne trolig drept i Hamar

Fant død kvinne ved Maxi-butikk.

ETTERFORSKES SOM DRAP: 
 Politiet etterforsker det de omtaler som et mistenkelig dødsfall etter at en kvinne ble funnet død i Hamar tirsdag ettermiddag.
Foto: Jo Espen Brenden / NTB scanpix
ETTERFORSKES SOM DRAP: Politiet etterforsker det de omtaler som et mistenkelig dødsfall etter at en kvinne ble funnet død i Hamar tirsdag ettermiddag. Foto: Jo Espen Brenden / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Hedmark bekrefter i kveld at kvinnen som ble funnet død i Hamar i ettermiddag trolig er drept.

Politiet har ennå ikke identifisert kvinnen, men opplyser på en pressekonferanse i kveld at de har en formening om hvem kvinnen er.

- Det er gjort funn på stedet som gjør at vi etterforsker saken som et drap. Hva funnene er ønsker ikke politiet å gi noen opplysninger om, sa politiinspektør Rolf Toresen på en pressekonferanse i kveld.

Funnet av forbipasserende Kvinnen ble funnet ved et forretningsbygg på Stormyra i Hamar, det var tilfeldig forbipasserende som meldte om en død person til politiet, opplyser politiet.

Politiet har så langt ingen mistenkt eller pågrepet i saken.

- Våre kriminalteknikere arbeider nå med å undersøke stedet og vi er i gang med avhør av vitner. Vi har bedt om og får bistand fra Kripos.

Ikke sikker ID Den døde er en voksen kvinne og vi har en formening om hvem hun er, men det vil først kunne endelig fastsettes ved obduksjon og identifisering, opplyser Thoresen.

Politiet er svært interessert i å få opplysninger fra personer som har vært i området Stormyra eller rundt Maxi Storsenter i dag. De kan ha gjort observasjoner av kvinnen og eventuelle personer hun var sammen med.

- Den døde kvinnen har utenlandsk utseende, mørkt hår, hun hadde på seg bukser med svarte og hvite langsgående striper og en hvit halvlang jakke. Jakka har hette med pels. Hun hadde også en sort veske, ifølge politiet.

Tips og opplysninger kan gis Hedmark politidistrikt på telefon 40 60 28 00 eller epost tips-hedmark@politiet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer