Kvinne truet inn i leilighet, teipet fast og kuttet med kniv

Politiet jakter på to gjerningsmenn.

BUNDET OG PÅFØRT KUTTSKADER: En kvinne ble klokken 19.00 funnet med stikkskader foran trappen sin på Sagene i Oslo. Foto: Ådne Husby Sandnes.
BUNDET OG PÅFØRT KUTTSKADER: En kvinne ble klokken 19.00 funnet med stikkskader foran trappen sin på Sagene i Oslo. Foto: Ådne Husby Sandnes. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne ble truet av to menn inn i en leilighet, teipet fast og kuttet med kniv på Sagene i Oslo tirsdag kveld, melder operasjonssentralen på Twitter.

Kvinnen i 30-åra ble funnet utenfor blokken sin bundet med gaffateip på hendene og føttene, opplyser operasjonsleder Ola Krokan til Dagbladet.

- Vi fikk melding klokka 19.06 fra flere vitner om at en kvinne var funnet blodig utenfor leiligheten sin. Hun var bundet med gaffateip rundt hendene og føttene, og var stukket flere ganger med kniv i overkroppen og overarmene.

BUNDET MED GAFFATEIP: Kvinen ble funnet bundet med gaffateip foran sin egen blokk. Det er uvisst hvordan hun klarte å komme seg ut av leiligheten der hun ble angrepet. Foto: Ådne Husby Sandnes.
BUNDET MED GAFFATEIP: Kvinen ble funnet bundet med gaffateip foran sin egen blokk. Det er uvisst hvordan hun klarte å komme seg ut av leiligheten der hun ble angrepet. Foto: Ådne Husby Sandnes. Vis mer

Gjerningsmennene er fortsatt på frifot, og politiet har foreløpig ingen informasjon om foranledningen til angrepet. Kvinnen skal også ha blitt kuttet med kniv på armene, men var ved bevissthet da politiet kom. 

Ingen gode spor etter gjerningsmennene Kvinnen er norsk statsborger av iransk opprinnelse, opplyser politiet.

- Hun er nå brakt til legevakten for behandling, men er ikke livstruende skadd.

De gjennomfører i kveld tekniske undersøkelser på åstedet, men politiet har ingen gode spor for å finne gjerningsmennene, ifølge poltiet.

- Den fornærmede har fortalt at det var to menn som banket på døra og truet seg inn til henne. Deretter skal de ha bundet henne til en stol og påført henne skader med kniv, forteller operasjonsleder Krokan.

Ingenting stjålet - Vi foretar avhør av den fornærmede er på rundsspøring i området. Kriminalvakta er på stedet for å sikre seg eventuelle spor og bevis. 

Sannsynligvis er ingenting stjålet fra leiligheten, og klokka 20.53 var omstendighetene rundt hendelsen fortsatt ukjente.

KRIMTEKNIKERE: Utover kvelden vil krimteknikere foreta sine undersøkelser i og utenfor leiligheten. Foto: Ådne Husby Sandnes
KRIMTEKNIKERE: Utover kvelden vil krimteknikere foreta sine undersøkelser i og utenfor leiligheten. Foto: Ådne Husby Sandnes Vis mer
KRIMTEKNIKERE PÅ PLASS:  Krimteknikere er på plass for å sikre spor. Foto: Ådne Husby Sandnes
KRIMTEKNIKERE PÅ PLASS: Krimteknikere er på plass for å sikre spor. Foto: Ådne Husby Sandnes Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer