- Kvinne truet med automatvåpen under butikkran

To personer antatt bevæpnet med automatvåpen ranet tirsdag kveld Rema 1000-butikken i Torsbudalen i Arendal. En kunde skal ha fått våpenet rettet mot hodet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 Meldingen kom til politiet klokken 21.16, og politiet betegner det som svært brutalt utført, melder NRK.

- En av de butikkansatte ble truet med det som betegnes som et automatgevær, mens den andre ble sparket i ryggen. Ranerne beskrives som to unge, mørkhudede menn iført lyse overdeler. Det er foreløpig uklart hvilket språk de snakket, sier operasjonsleder Øyvind Andersen i Agder politidistrikt til NTB.

En av ranerne hadde med seg det vitner har beskrevet det som et automatvåpen. Ifølge Agderposten fikk en gravid kvinne på vei ut av butikken rettet et maskingevær mot hodet, hvorpå hun ble kastet i bakken og truet inn igjen.

Opplysningene stammer fra en melding kvinnens samboer har lagt ut på Facebook. Mannen sier til avisa at det går greit med kvinnen, men at hun var veldig forskrekket etter hendelsen.

- Jeg kjenner foreløpig bare disse opplysningene fra Agderposten, men kan bekrefte at en av kundene var en gravid kvinne, sier operasjonslederen. Han forteller til NTB at ranerne bare fikk med seg et mindre pengebeløp, da de etter få minutter brått forlot lokalet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer