Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne truet med våpen, bundet og ranet i Nittedal

En kvinne i 40-årene ble truet med våpen, bundet og ranet av tre maskerte menn i leiligheten sin i et hus i Nittedal i Akershus onsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ranet skjedde i 18-tiden i et bolighus på Karhushøgda i Hagan. De tre mennene ringte på døra til utleieleiligheten kvinnen bor i, før de tok seg inn og overfalt henne, skriver avisen Varingen.

– Tre uvedkommende menn ringte på døra, og de lyktes i å ta seg inn idet kvinnen åpnet. Hun ble truet med et håndvåpen, og deretter stripset de henne, sier lensmann Bjørn Bratteng ved Nittedal lensmannskontor.

Det er ikke kjent om ranerne fikk med seg verdier. Kvinnen slapp fra uskadd fra ranet, skriver avisen. Ranerne forlot stedet i en nyere bil, trolig en stasjonsvogn.

Politiet ber om tips fra publikum i saken. Den ene av de tre ranerne beskrives som ganske høy og mørk i huden. Han antas å være av utenlandsk opprinnelse, men snakket norsk. En annen var lys i huden og snakket østlandsdialekt.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!