Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kvinne truffet i foten av rikosjett fra et skytevåpen

Gikk tur i skogen i område der politiet drev øvelsesskyting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En kvinne i Oppland hevder hun ble truffet i foten av et rikosjett fra et skytevåpen rett i nærheten av et område hvor politiet drev øvelsesskyting.


kvinnen tok kontakt med politiet i Sør-Trøndelag klokka 11.50 i formiddag. Den kvinnelige turgåeren tror hun er blitt truffet i foten av en rikosjett.

Politiet drev på dette tidspunktet øvelsesskyting på skytebanen i Oppdal, som ligger i det samme området som turgåeren befant seg.

- Med bakgrunn i dette har politiet besluttet å undersøke hendelsen nærmere. Arbeidstilsynet og Spesialenheten er orientert om hendelsen, skriver politiet i en pressemelding.

Sør-Trøndelag politidistrikt ønsker ikke å kommentere saken nærmere.

Tidligere denne måneden fikk en kvinne en pistolkule gjennom ruta på bilen i Os i Hedmark. Verken hun eller datteren som satt i baksetet ble skadet.

Ifølge politiet var det trolig snakk om en rikosjett fra en skytterbane som ligger 500 meter i luftlinje fra der bilen ble truffet av kula.


(Dagbladet/NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media