ÅSTEDET: Kvinnen skal ha blitt voldtatt av to maskerte og ukjente menn i et skogholt i nærheten av Tynset sykehus. Foto: Tonje Hovensjø Løkken/Arbeidets Rett
ÅSTEDET: Kvinnen skal ha blitt voldtatt av to maskerte og ukjente menn i et skogholt i nærheten av Tynset sykehus. Foto: Tonje Hovensjø Løkken/Arbeidets RettVis mer

- Kvinne voldtatt av to menn med finlandshette og gummihansker

På Tynset i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du informasjon om saken? Tips oss på telefon 24 00 00 00, e-post 2400@db.no eller sms/mms 2400.

(Dagbladet): En kvinne i 20-åra skal ha blitt voldtatt i et skogsområde vest for Tynset sykehus i går kveld, opplyser Tynset lensmannskontor til Dagbladet. Hendelsen skal funnet sted mellom klokka 21.15 og 21.40.

Kvinnen har forklart at hun var alene på gangvei, da hun ble tatt tak i bakfra og ført inn i skogsområdet av to gjerningsmenn ikledd finlandshetter, gummihansker, hettegensere og joggebukser, sier lensmann Bjørn Tore Grutle i en pressemelding.

Mennene skal angivelig være rundt 190 centimeter høye. En av dem skal ha hatt hvite joggesko, mens den andre brukte mørke. Identiteten er ikke kjent, og ingen er så langt pågrepet i saken.

Kvinnen er hjemmeværende på Tynset, sier politiet, og legger til at de for øyeblikket ikke besitter ytterligere opplysninger i saken. De ber vitner som kan ha gjort observasjoner i det aktuelle området og tidsrommet om å ringe telefon 62 48 37 00.

Saken oppdateres.