Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kvinne voldtatt i Oslo-leilighet

Politiet ute etter 180 centimeter høy mann mellom 20 og 25 år, trolig fra Albania.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Kvinnen, som er født på 80-tallet, undersøkes nå i morgentimene på voldtektsmottaket på Legevakta i Oslo.

- Vi registrerte en voldtektsanmeldelse fra en kvinne som mener hun ble voldtatt i en leilighet på Tåsen i Oslo i natt, sier vaktleder Lennart Kyrdalen ved Sentralvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Kvinnen skal ha påtruffet mannen i en busslomme ved Tåsensenteret på Tåsen i hovedstaden.

- Voldtekten skal ha skjedd i en leilighet i nærheten. Politiet var med kvinnen opp til stedet i et forsøk på å finne åstedet i natt, men så langt uten hell. Vi håper å få ta et avhør med henne nå etter undersøkelsene, sier Kyrdalen.

Kvinnen beskriver den angivelige gjerningsmannen som cirka 180 centimeter høy. Han skal være mellom 20 og 25 år, og han beskrives å være fra Albania.

- Vi kjenner foreløpig lite til hva som har skjedd, om det er brukt vold eller hvordan han skal ha fått henne med seg eller omstendighetene rundt, sier Kyrdalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling