Kvinne voldtatt i Slottsparken i Oslo

Politiet leter etter to menn etter at en kvinne i 20-åra ble voldtatt i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi fikk melding i natt om en kvinne som var voldtatt i Slottsparken. Hun sier hun var blitt overfalt av to menn. Etter voldtekten kom hun seg til en venninne som ringte politiet, sier vaktleder Per Olav Utgård ved Kriminalvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Kvinnen har foreløpig bare klart å gi en vag beskrivelse av de to mennene. Den ene var mørk i huden, hadde sort hår, var rund i ansiktet og mellom 170 og 180 centimeter høy.

Politiet opplyser til NTB at voldtekten er fullbyrdet.

Politiet har kommet fram til at voldtekten skjedde rundt klokka 3.40. Den unge kvinnen har blitt med politiet tilbake til parken, men ikke klart å påvise åstedet. Kvinnen ble deretter brakt til voldtektsmottaket ved Oslo legevakt.

Kvinnen var alene da voldtekten skjedde. Hun hadde vært sammen med venninner, men skilte lag med dem før hun gikk gjennom Slottsparken.

- Det skal i utgangspunktet være trygt å gå gjennom Slottsparken, men denne kvinnen er blitt utsatt for en grov forbrytelse. Det skjer altfor mange voldtekter i Oslo sentrum, hver helg får vi melding om voldtekter, sier Utgård.

Politiet skal avhøre kvinnen nærmere senere søndag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer