Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kvinne voldtatt i Slottsparken

Gjerningsmannen er på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne i begynnelsen av 20-årene har anmeldt en voldtekt i Slottsparken i Oslo natt til søndag. Gjerningsmannen er på frifot.

Politiet fikk melding om voldtekten ved 2.20-tiden natt til søndag.

- En av våre patruljer kjørte til en adresse ved Slottsparken og mÃtte kvinnen og et vitne. Kvinnen forklarte at hun var blitt voldtatt i parken, forklarer vaktleder Tone Bærland ved Sentralvakta i Oslo politidistrikt til NRK.

Kvinnen har forklart at hun møtte en mann, noen få år eldre enn henne, i Parkveien. De satte seg på en høyde i parken og hun fikk en sigarett av mannen.

- Deretter endret mannen oppførsel og kvinnen ble voldtatt, opplyser Bærland til NTB.

Politiet har foretatt tekniske undersøkelser på stedet. Kvinnen ble sendt til voldtektsmottaket på legevakten for undersøkelse. Politiet har en beskrivelse av mannen, men ønsker ikke å gå ut med flere opplysninger om ham foreløpig.

- Han stakk fra stedet etter voldtekten. Vi vil trolig komme tilbake med en nærmere beskrivelse av mannen, sier Bærland.

 

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling