- Kvinne voldtatt mens en annen mann holdt vakt

Politiet etterlyser vitner etter overfallsvoldtekt i Oslo.

OVERFALT: Kvinnen skal ha blitt overfalt bakfra og dratt inn mot et gjerde i Oscars gate ved inngangen til Gustavs gate 1. Foto: Politiet
OVERFALT: Kvinnen skal ha blitt overfalt bakfra og dratt inn mot et gjerde i Oscars gate ved inngangen til Gustavs gate 1. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til søndag 2. november fikk politiet melding om at en kvinne i 20-årene hadde blitt utsatt for en voldtekt ved Oscars gate i Oslo.

Kvinnen skal ha gått fra 7-Eleven i Hegdehaugsveien 28 og inn i Oscars gate. Der skal kvinnen ha blitt overfalt bakfra og dratt inn mot et gjerde i Oscars gate ved inngang til Gustavs gate 1, skriver politiet i en pressemelding.

Politiet har sikret video Der ble hun ifølge politiet utsatt for voldtekt av gjerningsmannen, mens en annen mann holdt vakt. Den angivelige voldtekten skal ha skjedd i mellom klokka 00.30 og 01.24. Mennene snakket sammen på et språk kvinnen ikke forstod.

- Vi har gjennomført avhør med kvinnen i dag. Vi har også vært ute på stedet for å få angitt presist sted og tidsrom. I tillegg har vi sikret videoopptak fra området som vi håper skal kunne vise oss aktuelle personer, sier politioverbetjent Kari-Janne Lid, leder for avsnitt for seksualforbrytelser ved Oslo politidistrikt til Dagbladet. 

Gjerningsmannen skal være i 20-årene, og blir beskrevet som lys i huden, omtrent 180 centimeter høy, blondt kortklipt hår, blå øyne, bred nese med spiss/tynn nesetipp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer