- Kvinne voldtatt og ranet av taxisjåfør

Skal ha tatt seg inn i leilighet på Majorstua natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne i 30-åra skal natt til søndag ha blitt voldtatt og ranet i sitt eget hjem på Majorstua i Oslo.

Ifølge offeret skjedde voldtekten i 02.15-tida. Kvinnen hadde da tatt en taxi hjemover etter å ha vært på et utested i sentrum.

- Fornærmede har forklart at sjåføren hadde fulgt etter henne, før hun ble voldtatt i boligen. Mannen skal også ha tatt med seg flere av kvinnens gjenstander før han dro fra stedet, bekrefter krimvaktleder Morten Wik ved Oslo politidistrikt overfor Dagbladet.

Kvinnen skal ha blitt frastjålet blant annet mobiltelefonen og nøklene sine. Politiet ble varslet om voldtekten i 17.30-tida i går kveld, og kvinnen ble da avhørt etter medisinske undersøkelser.

- Kvinnen ble kjørt til voldtektsmottaket på legevakta og har anmeldt saken, opplyser Wik.

Politiet ville i går kveld ikke gå nærmere inn på hendelsesforløpet. Det skal ikke være klarlagt om den påståtte gjerningsmannen kjørte en bil fra et av Oslos taxiselskaper eller om det var snakk om en piratdrosje.

- Saken er i en innledende fase. Vi har tatt et foreløpig avhør av kvinnen samt vært på åstedet, men har ingen detaljer å gå ut med nå, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde, sjef for vold- og sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt.