- Kvinne voldtatt på damedo

Tre menn pågrepet på Oslo-utested.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre menn ble innbrakt av politiet etter at en kvinne i 20-åra angivelig ble voldtatt på utestedet The Sports Café i Oslo sentrum natt til lørdag. Voldtekten skal ha skjedd på utestedets dametoalett i halv to-tida.

Venninne ringte

- Kvinnens venninne ringte og meldte fra om at hun var blitt voldtatt på toalettet, forteller vaktleder Kjell Pedersen ved kriminalvakta i Oslo til Dagbladet.no.

Kvinnen ble kjørt til voldtektsmottaket på Oslo legevakt.

Pedersen har få opplysninger om episoden, og beskriver kvinnens beskrivelse av gjerningsmannen som «svært vag».

Etter det Dagbladet.no kjenner til, har kvinnen forklart at voldtekten skjedde på dametoalettet, og hun har beskrevet gjerningsmannen som «mørk i huden og med store bukser». 

Etter en gjennomsøking av utestedet tok politiet med seg tre mørkhudede menn.

- Ingen arrestert

- IKKE ARRESTERT: En av de tre mennene som ble innbrakt av politiet under etterforskningen av den angivelige voldtekten på The Sports Café i Oslo sentrum, før han ble tatt med i politibilen i bakgrunnen. - Ingen ble arrestert, framholder kriminalvakta. Foto: DANIEL LAABAK
- IKKE ARRESTERT: En av de tre mennene som ble innbrakt av politiet under etterforskningen av den angivelige voldtekten på The Sports Café i Oslo sentrum, før han ble tatt med i politibilen i bakgrunnen. - Ingen ble arrestert, framholder kriminalvakta. Foto: DANIEL LAABAK Vis mer

- Ingen er arrestert i saken, sier Pedersen til Dagbladet.no.

- Hvorfor sier da våre opplysninger og bilder at opptil flere menn ble pågrepet?

- Tre menn ble innbrakt fordi de ikke kunne vise gyldig legitimasjon under gjennomsøkingen av lokalet. De har ikke nødvendigvis noe med voldtekten å gjøre, og er nå dimittert, forklarer vaktlederen.

- Men dere ville jo ikke vært der hvis det ikke var for voldtektsmeldingen?

- Det stemmer, men under en slik etterforskning er det viktig å identifisere alle tilstedeværende, for eksempel med tanke på sjekk mot tekniske bevis som DNA-funn etc.

Krimvakta forventer å kunne uttale seg mer spesifikt om saken når rapporten foreligger lørdag formiddag.

Interaktivt kart: GOOGLE MAPS