- Kvinne voldtatt på karaokebar i Oslo

Gjerningsmannen på frifot.

ETTERFORSKER: Politiet prioriterer saken og drev i natt teknisk og taktisk etterforskning på Trompet Musikkbar i Oslo sentrum. Foto: ESPEN HOVDE
ETTERFORSKER: Politiet prioriterer saken og drev i natt teknisk og taktisk etterforskning på Trompet Musikkbar i Oslo sentrum. Foto: ESPEN HOVDE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne skal i natt være voldtatt på en karaokebar i Oslo sentrum. Ingen gjerningsmann er pågrepet, og politiet har satt inn store ressurser i etterforskningen.

- Vi er rimelig sikre på at en voldtekt har funnet sted, sier sentralvaktleder Morten Wik ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet ble varslet ca. klokka 01.00.

Populært utestedOvergrepet skal ha skjedd på Trompet Musikkbar, populært kalt Trompeten. Utestedet i Skippergata ved krysset med Karl Johans gate er trolig hovedstadens mest kjente karaokebar, med stor publikumstilstrømning alle ukedager.

Ifølge Dagbladets opplysninger skal kvinnen ha blitt voldtatt på utestedets toalett, som ligger i underetasjen.

- Kvinnen er sendt til voldtektsmottaket, og vi har gjennomført taktisk etterforskning på stedet, samtidig som vi har opprettet anmeldelse, opplyser Wik.

AvhørDe taktiske etterforskerne tilbrakte flere timer på åstedet, i håp om å få klarhet i hendelsesforløpet samt ringe inn gjerningsmannen. En rekke tilstedeværende ble avhørt, og politiet hadde etter hvert framgang i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer