- Kvinne voldtatt på karaokebar i Oslo

Gjerningsmannen på frifot.

ETTERFORSKER: Politiet prioriterer saken og drev i natt teknisk og taktisk etterforskning på Trompet Musikkbar i Oslo sentrum. Foto: ESPEN HOVDE
ETTERFORSKER: Politiet prioriterer saken og drev i natt teknisk og taktisk etterforskning på Trompet Musikkbar i Oslo sentrum. Foto: ESPEN HOVDEVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne skal i natt være voldtatt på en karaokebar i Oslo sentrum. Ingen gjerningsmann er pågrepet, og politiet har satt inn store ressurser i etterforskningen.

- Vi er rimelig sikre på at en voldtekt har funnet sted, sier sentralvaktleder Morten Wik ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet ble varslet ca. klokka 01.00.

Populært utested
Overgrepet skal ha skjedd på Trompet Musikkbar, populært kalt Trompeten. Utestedet i Skippergata ved krysset med Karl Johans gate er trolig hovedstadens mest kjente karaokebar, med stor publikumstilstrømning alle ukedager.

Ifølge Dagbladets opplysninger skal kvinnen ha blitt voldtatt på utestedets toalett, som ligger i underetasjen.

- Kvinnen er sendt til voldtektsmottaket, og vi har gjennomført taktisk etterforskning på stedet, samtidig som vi har opprettet anmeldelse, opplyser Wik.

Avhør
De taktiske etterforskerne tilbrakte flere timer på åstedet, i håp om å få klarhet i hendelsesforløpet samt ringe inn gjerningsmannen. En rekke tilstedeværende ble avhørt, og politiet hadde etter hvert framgang i saken.

- Gjennom etterforskningen har vi påtruffet et par personer som kan svare til signalement gitt på åstedet. Vi vil gjerne undersøke dem nærmere og vil trolig innkalle dem til avhør, sier sentralvaktlederen.

Politiet ville på et tidlig stadium ikke gå ut med signalementet av hensyn til etterforskningen.

Tekniske undersøkelser
Klokka 06.00 er kvinnen fremdeles på voldtektsmottaket.

- Etterpå vil hun, om mulig, avgi forklaring hos oss, sier sentralvaktleder Wik.

Trompetens lokaler er avstengt, i påvente av politiets tekniske etterforskere, som forventes å være i sving utpå morgenen eller formiddagen.