Kvinne voldtatt på utested i Oslo

Mann (33) pågrepet og siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne i 30 årene skal i natt ha blitt voldtatt inne på utestedet The Scotsman på Karl Johans gate i Oslo.

- Vi ble varselet om at kvinnen skulle ha blitt voldtatt inne på selve utestedet litt over halv ett i natt, opplyser Jostein Plassen ved kriminalvakta i Oslo til Dagbladet.no.

En 33 år gammel mann ble etter kort tid pågrepet på utestedet.

- Han ble pågrepet på bakgrunn av at han fortsatt var i lokalet, og er siktet for voldtekt. De to kjente hverandre ikke fra før, sier Plassen. Mannen er ikke norsk statsborger, men politiet vil foreløpig ikke si hvilken nasjonalitet han har.

Kvinnen ble tatt med til voldteksmottaket ved Legevakta for undersøkelse. Ifølge politiet kom hun fysisk uskadd fra hendelsen, og hun har forklart seg for politiet i dag.

Daglig leder for The Scotsman Tommy Norvik, bekrefter at det skal ha skjedd en voldtekt inne på utestedet i natt.

- Det stemmer. Kvinnen varslet dørvaktene våre om det som hadde skjedd, og de varslet igjen politiet som tok seg av saken, sier han til Dagbladet.no. Utestedet fortsatte å holde oppe etter at mannen var pågrepet, men Nordvik synes det er en svært trist hendelse.

- Det er ikke slike ting man vil at skal skje. Dessverre er det umulig for oss å være over alt i fire etasjer til en hver tid, men dette er veldig trist, sier han. Ingen av de ansatte skal ha vært vitner til selve voldtekten.

VOLDTATT PÅ UTESTED:  En 33 år gammel mann er siktet for voldtekt etter at en kvinne skal ha blitt voldtatt inne på utestedet The Scotsman i Oslo. Arkvifoto: Scanpix
VOLDTATT PÅ UTESTED: En 33 år gammel mann er siktet for voldtekt etter at en kvinne skal ha blitt voldtatt inne på utestedet The Scotsman i Oslo. Arkvifoto: Scanpix Vis mer