Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne voldtok gutt

En 35 år gammel kvinne fra Sverige er dømt til to års fengsel etter å ha voldtatt en 15-åring. Voldtekten fant sted etter at kvinnen hadde drukket to flasker vin. Gutten var edru.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den svenske tingsretten har også pålagt kvinnen å betale 50 000 kroner i skadeerstatning til guten, skriver Aftonbladet.

Kjørt til fest

Overgrepet skjedde en lørdag kveld i august i fjor. Kvinnen og gutten møtte hverandre utenfor en pizzarestaurant. De kjennte hverandre ikke fra før, men gutten tilbød seg å kjøre henne til en fest hun skulle på.

35-åringen hadde tidligere på kvelden drukket mellom to og tre flasker vin sammen med sin mann. Gutten var edru. Mopedturen gikk gjennom en skog.

Satte seg på ham

Plutselig setter kvinnen beina i bakken slik at mopeden velter. Dereter tar hun tak i guttens arm og drar ham inn i skogen. Hun setter krokben på ham så han ramler, holder ham fast rundt håndleddene med en hånd samtidig som hun drar ned buksene på ham.

Hun ser etter at han har fått reisning og setter seg på ham. Gutten som på det tidspunktet var jomfu, har fått psykolog-hjelp etter overgrepet.