Kvinnelig blindpassasjer skapte frykt i Norwegian-fly

Ble mistenkt for å være terrorist.

SKAPTE FRYKT: En kvinnelig blindpassasjer skapte lørdag frykt på et Norwegian-fly som fløy fra London til Barcelona. Flyet på bildet er ikke det aktuelle flyet, men et annet Norwegian-fly som lettet fra Gardermoen i Oslo i 2013.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SKAPTE FRYKT: En kvinnelig blindpassasjer skapte lørdag frykt på et Norwegian-fly som fløy fra London til Barcelona. Flyet på bildet er ikke det aktuelle flyet, men et annet Norwegian-fly som lettet fra Gardermoen i Oslo i 2013. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen kom seg forbi sikkerhetskontrollene og om bord i flyet som skulle fra Barcelona til London lørdag.

- Vi vil ikke spekulere i hva som skjedde forut for at vårt crew oppdaget kvinnen inne på flyet, men våre rutiner avslørte at det var en person uten dokumentasjon om bord, sier kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss i Norwegian til Nettavisen.

Ifølge den britiske avisa The Sun vekket kvinnen mistanke da hun hadde med seg flere ulike pass. Passasjerer om bord fryktet at kvinnen planla terrorhandling og rapporterte til kabinpersonalet som igjen varslet politiet.

Men ifølge Næss var det besetningsmedlemmene på flyet som oppdaget blindpassasjeren i forbindelse med tellingen av passasjerer om bord.

Passasjerer fryktet at hun var terrorist, og mange forsøkte å komme seg av flyet, ifølge øyenvitner.

(©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram