Kvinnelig sjefredaktør banket gubben

Redaktøren i «The Sun» ble arrestert for å ha mishandlet ektemannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjefredaktør Rebekah Wade (37) ble arrestert av London-politiet klokka fem torsdag morgen, mistenkt for å ha banket ektemannen, såpeskuspilleren Ross Kemp (41), melder BBC.

Hun er nå løslatt.

Wade er sjefredaktør for Storbritannias største avis, tabloiden «The Sun», Kemp spiller Grant Mitchell i den tradisjonsrike britiske såpeserien «Eastenders» - eller «Østkantfolk» på norsk.

Kemp har også vært programleder for tv-kanalen ITV.

Løslatt

Rebekah Wade ble løslatt seinere på dagen torsdag, og vil ifølge Scotland Yard ikke bli siktet for mishandling. 

Redaktøren ble pågrepet i parets hjem i Battersea i Sør-London. Da politiet kom til stedet fant de Ross Kemp med en voldsom verandaleppe. Han motsatte seg likevel medisinsk behandling.

Festet med fiffen

I GODE OG ONDE DAGER: Sjefredaktør Rebekah Wade er pågrepet - og løslatt, mistenkt for å ha mishandlet skuespillerektemannen Ross Wade. Foto: SCANPIX
I GODE OG ONDE DAGER: Sjefredaktør Rebekah Wade er pågrepet - og løslatt, mistenkt for å ha mishandlet skuespillerektemannen Ross Wade. Foto: SCANPIX Vis mer


The Guardian
skriver at parets aften skal ha startet på et cocktailparty hos PR-guruen Matthew Freud og kona - som er datteren til The Sun-eier Rupert Murdoch. 

Derfra skal de ha dratt videre til middag hos den nylig avgåtte britiske arbeidsministeren David Blunkett.

Det suksessrike paret er svært profilert i den engelske hovedstaden, og har blant annet vært på besøk hjemme hos statsminister Tony Blair.

Etter planen skulle Rebekah Wade i ettermiddag delta på en høytidelig lunsj i Guildhall i forbindelse med kåringen av årets kvinner i Storbritannia. Det spørs om det blir noe av nå.

For å gjøre det hele ekstra pinlig, har redaktør Rebekah Wade i sin egen avis nylig lansert en kampanje mot vold i hjemmet.

En talsmann for avisa The Sun sier at de ikke ha noen kommentar til pågripelsen.