Skyteepisode mot YouTube-hovedkvarter

Kvinnelig skytter er død. Tre personer ble skadd

Den antatte skytteren ved YouTube-hovedkvarteret i San Bruno, California, var en kvinne og hun er død, melder politiet til CNN. Minst fire personer skadd.

SKYTING: Politiet omringer YouTubes hovedkvarter i California etter meldinger om skyting. Flere skudd skal ha blitt avfyrt ifølge BBC. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Like etter klokka 23.30 melder San Bruno-politiet til CNN at personen som sto bak angrepet mot YouTube-hovedkvarteret var en kvinne, og at hun er død.

- Vi har fire skadde, og ett skuddoffer som ligger igjen død inne i bygningen, med det som ser ut til å være selvpåførte skader. Dette er sannsynligvis gjerningspersonen, sier politisjef Ed Barberini til CNN.

Flere skadd

Det er foreløpig uklart om kvinnen har tatt sitt eget liv, eller om hun er drept av sikkerhetspersonell eller politi, melder NBC.

Politiet antar at den kvinnelige mistenkte personer har dødd fra et «selvpåført skuddsår», melder SkyNews på Twitter. ​

De skadde er en 32 år gammel kvinne, 27 år gammel kvinne og en 36 år gammel mann. Bare sistnevnte skal være kritisk skadd, ifølge talsperson for Zuckerberg-sykehuset i San Francisco, Brent Andrews.

- Dette er en forferdelig dag for USA, sier kirurg ved sykehuset, Andre Campbell.

- Surrealistisk

Det var klokka 12.46, lokal tid, at meldingene kom om at det var avfyrt flere skudd ved YouTubes hovedkvarter i San Bruno i California. Like etter klokka 22.30, norsk tid, bekreftet politiet at det skytes, meldte nyhetsbyrået AFP.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer