Kvinnen (18) gikk på nudist-campingens natursti da den ukjente mannen dukket opp

- Aldri opplevd noe liknende.

ANGREPET: Et bilde av innkjøringen til campingplassen der den 18 år gamle kvinnen ble brutalt overfalt tidlig søndag. Foto: Google Earth
ANGREPET: Et bilde av innkjøringen til campingplassen der den 18 år gamle kvinnen ble brutalt overfalt tidlig søndag. Foto: Google Earth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 18 år gammel kvinne ble søndag formiddag knivstukket på en campingplass for nudister i Florida. Det skriver nyhetsbyrået AP.

Rundt klokka halv ti var hun ute og gikk på anleggets «natursti» da det som av Palm Beach Post blir beskrevet som «en ung mann» konfronterte henne og angrep henne med kniv.

Hun klarte å ta seg tilbake til hovedanlegget selv før hun ble flydd til et lokalt sykehus. Skadene skal ikke være alvorlige, og etter forholdene har hun det bra.

- Aldri opplevd noe liknende Kvinnen ankom campingplassen sent lørdag kveld på sykkel, og valgte å overnatte her. Hun var på vei fra delstaten Georgia til Florida Keys.

Campingens eier, Morley Schloss, sier til Palm Beach Post at kvinnen var positivt overrasket over at det var et sted for nudister, og at hun hygget seg kvelden i forveien.

- Vi er bare glad for at hun klarer seg. Vi har bodd her i 17 år, og vi har aldri opplevd noe liknende, sier Schloss.

Ingen pågrepet Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen etter hendelsen, og det er uklart om gjerningsmannen også var gjest på campingplassen.

En talskvinne for politiet sier til AP at det ikke var noen vitner til overfallet, og at de heller ikke har noe motiv å jobbe utfra.

Schloss forteller videre at politiet søkte i områder med både hunder og helikopter, og at dette gjør at både han og gjestene føler seg litt tryggere etter den rystende hendelsen.

- Det er virkelig skummelt, men heldigvis tror jeg ikke dette er noe som noen gang kommer til å skje igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer