Kvinnen bak verdens største skosamling funnet død i basseng

Hadde over 14 000 skogjenstander i hjemmet sitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Darlene «The Shoe Lady» Flynn (58) ble funnet død i bassenget hjemme hos seg selv i California, USA, mandag. Hun sto bak tidenes største skosamling, med nesten 15 000 skogjenstander.

Det melder The Press-Enterprise.

Flynns 29 år gamle kjæreste er ifølge AP pågrepet i saken, mistenkt for å ha drept henne. Flynn skal ha blitt funnet med store skader påført av en uidentifisert gjenstand, ifølge politiet.

- Alt hun snakker om er sko «Skodama» gjorde seg kjent da hun i 2006 sto med rekorden over flest skogjenstander, i Guiness' rekordbok. Den gang hadde hun 7 765 skogjenstander - siden den gang har hun doblet samlingen sin, ifølge Daily Mail.

Se videoen av skosamlingen, øverst i denne saken.

I fjor deltok hun, med skosamlingen sin, i TLC-programmet «My Collection Obsession». Den nå pågrepne kjæresten, Justin Charles Smith, deltok i programmet sammen med Flynn.

- Alt hun snakker om når hun våkner, er «sko, sko, sko». Hun har en sko-tannbørste, sko-dusjforheng.. Hun ber meg til og med om å lage skoformet frokost til henne. Jeg lager eggerøre og bacon, og når jeg legger det på asjetten former jeg det som en sko for henne, sa Smith i TV-programmet, ifølge Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer