Kvinnen fant en pistol på kontoret sitt og skulle bare ta en selfie. Så gikk våpenet av

Forlagt av sikkerhetsvakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 21 år gammel kvinne ligger på sykehus i Moskva etter at hun ved et uhell skjøt seg selv i hodet med en pistol hun fant på kontoret sitt på torsdag.

Kvinnen, som ifølge russiske medier er «alvorlig skadet», skulle bare ta en selfie med våpenet da våpenet ved et uhell gikk av. Det skriver russiske Ria.

Kula traff kvinnen i tinningen, og hun ble umiddelbart fraktet til Sklifosovsky-sykehuset.

Den foreløpige teorien går ut på at en sikkerhetsvakt glemte igjen våpenet på kvinnens kontor.

Hendelsen ble bekreftet av politiet på fredag, og en stortilt etterforskning er nå satt i gang for å finne ut hvordan kvinnen fikk tak i våpenet hun skulle forevige seg selv med.

Moskva-politiet sier at de tror en sikkerhetsvakt la igjen våpenet sitt på kvinnens kontor to uker i forveien, og at vedkommende var på ferie da den ulykksalige kvinnen skulle ta det uskyldige bildet.

Dersom teorien stemmer, risikerer sikkerhetsvakta opp til seks måneder i fengsel for å ha «lagret våpenet sitt på en uforsvarlig måte» skriver Independent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer