Kvinnen kan ha blitt drept like ved boligområde

Søker ved nedlagt garasjeanlegg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): Ved et nedlagt garasjeanlegg bare et steinkast unna et større boligområde, jobber Kripos' krimteknikere for å finne spor av hva som kan ha tilstøtt kvinnen de mener er blitt drept.

Det er en slags gjennomgang eller sti der politiet søker tirsdag kveld. Det gamle garasjeanlegget skal ha stått tomt i flere år, ifølge det Dagbladet får opplyst.

*Se video øverst. 

- Politiet skal se på opptakene Hele bygget er sperret av, og utenfor bygget jobber alt av tilgjengelig politimannskap i regnværet.

Sivilforsvaret er også på plass.

De ansatte på Esso-stasjonen like ved, sier til Dagbladet at politiet har vært innom og snakket om overvåkningskameraene utenfor og inne på bensinstasjonen.

- Politiet skal se på opptakene. Jeg vet ikke hva som kan ha skjedd, og kjenner heller ikke til hvem kvinnen var, sier en ansatt på til Dagbladet.

- Det er klart at vi kikker på alt av tilgjengelig overvåkningsmateriale fra området. Det er en naturlig del av etterforskningen nå, sier politiinspektør Rolf Thoresen til Dagbladet.

Ifølge TV 2 ble det funnet en kniv like ved stedet der kvinnen ble funnet.

Hvem hun var sammen med Til Dagbladet sier politiet at det er funn på stedet og skadene på kvinnen som gjør at politiet har startet drapsetterforskning.

- Våre kriminalteknikere arbeider nå med å undersøke stedet og vi er i gang med avhør av vitner. Vi har bedt om og får bistand fra Kripos, sa Thoresen tidligere.

- Den døde er en voksen kvinne og vi har en formening om hvem hun er, men det vil først kunne endelig fastsettes ved obduksjon og identifisering, sa politiinspektøren.

Kvinnen har utenlandsk utseende, ifølge politiet.

Et lite stykke unna det avsperrede område, ligger Maxi Storsenter. Politiet er svært interessert i å få opplysninger fra personer som har vært i området Stormyra eller rundt Maxi Storsenter på Hamar tirsdag. De kan ha gjort observasjoner av kvinnen og eventuelle personer hun var sammen med.

Familien meldte En kvinne ble meldt savnet av sin familie like etter likfunnet i 13.30-tida.

- Etter at en kvinne ble funnet død, fikk politiet inn en savnetmelding fra en familien. Vi har ikke identifisert kvinnen, men vi jobber utifra en teori om at det kan være samme kvinne. Det er en kvinne sent i 20-åra, sa Thoresen til Dagbladet tirsdag kveld. 

- Dersom det er den kvinnen vi tror det er, må drapet ha skjedd i dag tidlig eller i formiddag. Hun ble observert tidlig i dag, sier han.

- Var hun på jobb?

- Det kan jeg ikke si noe om.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer