Kvinnen kan ha blitt drept like ved boligområde

Søker ved nedlagt garasjeanlegg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): Ved et nedlagt garasjeanlegg bare et steinkast unna et større boligområde, jobber Kripos' krimteknikere for å finne spor av hva som kan ha tilstøtt kvinnen de mener er blitt drept.

Det er en slags gjennomgang eller sti der politiet søker tirsdag kveld. Det gamle garasjeanlegget skal ha stått tomt i flere år, ifølge det Dagbladet får opplyst.

*Se video øverst. 

- Politiet skal se på opptakene Hele bygget er sperret av, og utenfor bygget jobber alt av tilgjengelig politimannskap i regnværet.

Sivilforsvaret er også på plass.

De ansatte på Esso-stasjonen like ved, sier til Dagbladet at politiet har vært innom og snakket om overvåkningskameraene utenfor og inne på bensinstasjonen.

- Politiet skal se på opptakene. Jeg vet ikke hva som kan ha skjedd, og kjenner heller ikke til hvem kvinnen var, sier en ansatt på til Dagbladet.

- Det er klart at vi kikker på alt av tilgjengelig overvåkningsmateriale fra området. Det er en naturlig del av etterforskningen nå, sier politiinspektør Rolf Thoresen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer