Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinnen som ble skutt av politiet er ennå ikke i stand til å avhøres

- En samlet vurdering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kvinnen i 30-åra ble skutt av politiet da hun skal ha forsøkt å knivstikke et barn med kniv, fredag kveld på Grønland i Oslo.

«En samlet vurdering av siktedes helsetilstand tilsier at det ikke er tilrådelig med avhør av henne i dag som tidligere planlagt», skriver Follo politidistrikt i en pressemelding i dag.

«Vi kommer tilbake med aktuelt tidspunkt for avhør når vi har informasjon om dette.»

Det var i 17.20-tida fredag kveld at politiet skjøt kvinnen. Hun behandles for moderate skader, er siktet i saken og er fortsatt innlagt på Ullevål sykehus.

Politiet i Follo har overtatt etterforskningen i saken etter at Spesialenheten for politisaker gikk inn for å granske Oslo politidistrikts håndtering av saken, skriver NTB.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling