AUSTRALIA: En kvinne som ble funnet i magen til en 4,3 meter lang krokodille i Queensland i Australia. Det var ikke krokodillen på bildet som drepte kvinnen.
Foto: © Arnfinn Johansen / NTB scanpix
AUSTRALIA: En kvinne som ble funnet i magen til en 4,3 meter lang krokodille i Queensland i Australia. Det var ikke krokodillen på bildet som drepte kvinnen. Foto: © Arnfinn Johansen / NTB scanpixVis mer

Kvinnen som ble tatt av en krokodille er trolig funnet

Fanget krokodille og fant levninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag kveld forrige uke ble en kvinne tatt av en krokodille da hun tok et kveldsbad.

Hendelsen skjedde ved Thornton Beach i Daintree nasjonalpark i delstaten Queensland i Australia.

Nå opplyser australsk politi ifølge ABC News at det er funnet levninger i en krokodilles mage. Politiet mener dette trolig er Cindy Waldron (46), som har vært savnet siden søndag i forrige uke.

Prøvde å bli reddet Politiet opplyser at krokodillen ble fanget fredag ettermiddag i Cooper Creek i Daintree. Det ble oppdaget levninger etter at krokodillen ble tatt til byen Cairns for undersøkelse.

ABC news skriver at Cindy Waldron skulle ta et bad sammen med venninnen Leeanne Mitchell (47) forrige søndag.

Da de sto med vannet til midjen kom en krokodille og dro trolig Cindy Waldron lenger under vann. Krokodillen låste kjeven mens venninnen forsøkte forgjeves å hjelpe Waldron, skriver australske medier.

- Venninnen forsøkte å ta tak i Waldron og dra henne i sikkerhet, men var ikke i stand til å redde henne, fortalte politikonstabel Russell Parker søndag, skriver NTB.

Ikke kjent i området Waldron er opprinnelig fra New Zealand, men har de siste 18 åra bodd i Australia, skriver New Zealand Herald.

Letearbeidet etter den savnede kvinnen har pågått siden søndag og politiet i delstaten Queensland har brukt helikopter med varmesøkende kamera for å lete etter 46-åringen.

I området kvinnen ble funnet drept lever det mange krokodiller. Politiet tror at venninnene ikke var klar over dette og at derfor våget å bade i vannet likevel, opplyser Russel Parker.

Også i 2009 ble en fem år gammel gutt drept av en krokodille i samme område. Antallet krokodiller har økt etter at dyrene ble fredet i 1971.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram