Kvinnen som kjøpte huset til tortur-siktet foreldrepar gjorde skrekkfunn: - De hadde smurt avføring på veggene

Huset Turpin-ekteparet bodde i samme med sine barn fram til 2010 var nærmest ubeboelig, ifølge kvinnen som kjøpte det.

UBEBOELIG: - Det var avføring på veggene, sier Nellie Baldwin. Foto: CNN Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 14. januar i år rullet politiet i California opp en gruoppvekkende sak. Da fant de 13 søsken som ble holdt fanget i et hus av foreldrene.

Barna, i alderen to til 29 år, var alle sterkt avmagret da de ble funnet. Da politiet først kom til huset trodde de at samtlige var barn, fordi de var så underernærte.

Foreldrene, David Allen Turpin (57) og Louise Anna Turpin (49) er siktet for tolv tilfeller av tortur, tolv tilfeller av frihetsberøvelse, seks tilfeller av barnemishandling og seks tilfeller av mishandling av en voksen som var avhengig av dem. Begge risikerer livsvarig fengsel.

- Fryktelig lukt

Fram til 2010 bodde den store familien i Rio Vista i Texas. Da ble huset deres overtatt av banken og lagt ut for tvangssalg.

Ett år seinere ble det kjøpt av Nellie Baldwin, som forteller at huset var i en forferdelig tilstand da hun kjøpte det. Huset var «ekkelt» og «så ut til å være ubeboelige».

- De hadde smurt avføring på veggene. Stua og alle rommene hadde en fryktelig lukt, sier Baldwin, til CNN.

Huset var i så dårlig stand at banken ba henne skrive under en klausul før hun fikk besøke huset. Klausulen fastslo at banken ikke var ansvarlig dersom Baldwin eller noen i hennes familie ble syke som følge av at de hadde vært i huset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer