Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinnens gripende avskjed: Her er historien bak den triste videoen

En passasjer filmet videoen som fikk et helt fly til å tørke tårer. En kvinnes aller siste avskjed med sin døde mann.

DØDE I TJENESTE: Et helt fly ble fylt av tårer da TJ Thomas tok den gripende avskjeden med sin døde mann. Shawn Thomas døde i en bilulykke da han tjenestegjorde i Nigeria. Kista med firebarnsfaren ble fraktet med fly til USA da den gripende avskjeden fant sted. Video: Lisa Williams / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Skuldrene ristet, og kvinnens hender og panne hvilte mot den brune kisten. Den amerikanske kvinnen tok sitt aller siste farvel med sin mann, som døde i tjeneste.

Den gripende avskjeden ble filmet av en passasjerene på flyet, Lisa Williams. «Det var en ære å fly hjem med denne patrioten. Gud velsigne hans kone og familie. Det var ikke et eneste tørt øye rundt meg», skrev Williams da hun postet videoen på Facebook.

Videoen som viser den rørende avskjeden har nå blitt sett over 9 millioner ganger, og blitt delt av mer enn 150 000 mennesker.

Se den gripende avskjeden i videoen øverst i saken.

- En spesiell passasjer skal forlate flyet først

Lisa Williams og kjæresten landet på Raleigh-Durham flyplass i Nord-Carolina, USA, da hun og resten av passasjerene ble bedt om å vente om bord på flyet.

En «spesiell passasjer» skulle få forlate flyet først, skriver den lokale nyhetsbyrået WNCT, som først omtalte saken.

- Det var hjerteskjærende, jeg har aldri sett noe lignende før, forteller Lisa Williams til den lokale nyhetsstasjonen.

- Det var en kvinne som stod bak meg som sa: «åh, enda en engel vender hjem».

«Engelen» som vendte hjem igjen var Chief Warrant Officer Shawn Thomas. Han mistet livet i en bilulykke da han tjenestegjorde i Nigeria, og etterlot seg fire barn og kone.

Ville vise virkeligheten til barna

Williams forteller nyhetsstasjonen at hun startet å filme for å vise den gripende avskjeden til barna sine.

- Det er så mange mennesker der ute som brenner det amerikanske flagget. Men for denne mannen, betyr det noe. Og for kona hans, betyr det noe, sier Williams.

I ettertid har Williams som filmet hendelsen vært i kontakt med kvinnen som tar den gripende avskjeden, TJ Thomas.

- Hun takket meg for videoen og ønsket at den skulle deles. Hun ønsket at folk skulle forstå hva som skjer ute i verden hver dag, forteller Williams til WNCT.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling