- Kvinner i nonnekostymer strippet for Berlusconi

Nye historier i retten om Berlusconis fester.

NYE HISTORIER: Tidligere statsminister Silvio Berlusconi skal ha betalt kvinner for sex og betalt dem for å strippe for ham i nonnekostymer. Foto: Reuters/Remo Casilli/Scanpix
NYE HISTORIER: Tidligere statsminister Silvio Berlusconi skal ha betalt kvinner for sex og betalt dem for å strippe for ham i nonnekostymer. Foto: Reuters/Remo Casilli/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rettssaken mot Silvio Berlusconi bringer stadig nye, pikante historier fra festene Italias statsminister deltok på.

Modellen Imane Fadil fortalte i retten mandag om kvinner i nonnekostymer som strippet for den tidligere statsministeren. Kvinner på festen fikk penger for å ha sex med Berlusconi, ifølge Fadil.

Fadil fortalte videre at hun første gang hun deltok på en av de nå beryktede festene, fikk 2000 euro av Berlusconi med beskjeden «ikke bli fornærmet».

Aktoratet hevder flere titalls kvinner fikk betalt for sex på festene i residensen til Silvio Berlusconi.

Berlusconi selv var ikke i retten mandag, men er ventet å forklare seg senere i saken.

Berlusconi er tiltalt for å ha betalt for sex med den prostituerte Karima el-Mahroug da hun kun var 17 år gammel. Han anklages også for maktmisbruk da han angivelig fikk politiet til å løslate Mahroug, kalt «Ruby hjerteknuseren», da hun ble pågrepet for tyveri.

Berlusconi har avvist alle anklager.

Ifølge avisen Corriere della Sera betale Berlusconi i fjor i alt 950 000 kroner til tre kvinnelige vitner i saken. Forsvareren hans avviser at det er snakk om forsøk på å påvirke vitnemålene deres, og sier pengene kun er et eksempel på den tidligere statsministerens «vanlige sjenerøsitet».