Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinner misunner ikke Kate Middleton

Hun er kanskje vakker, rik og forlovet med landets tronarving. Og hva så?

GIFTEKLAR: Selv om Kate Middleton gifter seg med en tronarving, er det få som misunner henne den offentlige interessen som vil prege resten av hennes liv. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
GIFTEKLAR: Selv om Kate Middleton gifter seg med en tronarving, er det få som misunner henne den offentlige interessen som vil prege resten av hennes liv. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svært få britiske kvinner hevder det gjør dem misunnelige. Det er i alle fall hva 86 prosent av kvinnene selv svarer i en ny meningsmåling.

Årsaken til den manglende misunnelsen er at Catherine Elizabeth «Kate» Middleton mister muligheten til å leve et normalt liv når hun gifter seg med prins William, ifølge nettstedet MyDaily.co.uk, som står bak målingen.

- De fleste kvinner skjønner at Catherine har en lite misunnelsesverdig oppgave foran seg. Hennes minste bevegelse, for ikke å snakke om antrekkene hennes, vil bli plukket fra hverandre av pressen, sier nettstedets redaktør Carla Bevan.
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media