- Kvinner som kler av seg er sterke kvinner som tør å stå fram

Senterungdommen-leder støtter kjendiskomiker Sigrid Bonde Tusvik i nakendebatten.

FOR DISTRIKTENE: Leder av Senterungdommen, Sandra Borch, stilte opp lettkledd i partiets kalender tidligere i år. - Jeg mener det å kle av seg viser sterke kvinner som tør å stå fram, sier hun. Foto: Cathrine Dokken
FOR DISTRIKTENE: Leder av Senterungdommen, Sandra Borch, stilte opp lettkledd i partiets kalender tidligere i år. - Jeg mener det å kle av seg viser sterke kvinner som tør å stå fram, sier hun. Foto: Cathrine Dokken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg synes ikke det er så farlig å være naken, sier kjendiskomiker Sigrid Bonde Tusvik (32) i magasinet Inne & Ute i dagens Dagbladet.

Med det setter hun igjen fyr på debatten om kjendiskvinner som kler seg nakne foran kamera.

Skiller nakenhet fra feminisme Den hissige krangelen om kjendiskroppene begynte med en kronikk i Aftenposten av samfunnsviter Heidi Helene Sveen tidligere i sommer.

Sveen skrev blant annet at kjendiskvinnene «gjør større skade ved å kle av seg enn en hvilken som helst kvinnelig pornoskuespiller».

Bonde Tusvik tar lettere på nakenheten.

Hun mener at det å kle av seg ikke har noe med feminisme å gjøre, og synes jenter som kombinerer det å være sexy og jålete med feminisme er kule.

- Viser sterke kvinner Leder i Senterungdommen, Sandra Borch (24), kunne ikke vært mer enig i Bonde Tusviks uttalelser.

- Det blir alltid veldig mye oppstyr når ei jente kler av seg, alltid veldig feil og veldig dramatisk. Vi så det blant annet tidligere i år med musikkvideoen til Tone Damli. Men når for eksempel fotballspiller David Beckham poserer i bokseren er det ingen som reagerer, sier hun og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer