Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinner tiltalt for å ha klippet stortåa av kvinne

Rettssaken skulle ha startet tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To kvinner på 27 og 33 år er tiltalt for å ha klippet stortåa av en 33 år gammel kvinne i en bolig i Stavanger høsten 2014.

Rettssaken skulle startet i Stavanger tingrett tirsdag, men er utsatt ettersom politiet ikke har klart å komme i kontakt med den yngste av de to tiltalte kvinnene, skriver Stavanger Aftenblad.

Både de tiltalte og den fornærmede kvinnen tilhører ifølge avisen et belastet miljø i byen. I tiltalen skriver konstituert statsadvokat Folke Åmlid at fornærmede ble slått og/eller sparket før hun ble dratt inn på et bad i en bolig i Stavanger i november 2014.

Inne på badet brukte de to kvinnene en rosesaks til å klippe en stortå av den tredje, ifølge tiltalen. Det skal ha vært en uoverensstemmelse som utløste volden.

De to kvinnene er tiltalt for kroppsskade under særdeles skjerpende omstendigheter. 27-åringen erkjenner forholdet, mens 33-åringen nekter straffskyld, sier de to kvinnenes forsvarere, advokatene Stian Kristensen og Knut Lerum.

Folke Åmlid skriver i tiltalen at volden ble utført av de to tiltalte i fellesskap, og at den «har karakter av mishandling».

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media